valborg

Kom precis ut ur duschen, ska göra mig i ordning och sen dra till stan med Lova. Sen hem igen haha. Ikväll drar vi och brudarna till roligt folk! Ser ut att bli en valborg!

Utkast: April 28, 2012


haha bästa photo booth
mina fina kusiner är här, har varit ute och tagit bilder med dom och haft det mysigt! Dom sover här inatt också.
Var nyss ute och gick en promenad med Lova, behövde snacka lite! I morgon är det träning som vanligt, får se om jag är med på träningen eller om jag bara tittar på, har jätte ont i halsen. Men nu ska jag gå ner till dom andra, ha en fin kväll.

svaren

Här har ni dom flesta utav frågorna och svaren. Några frågor ställdes flera gånger osv så alla är inte med.

De tre bästa sakerna du tycker om hos dig själv?
Tycker om att jag är väldigt framåt när jag träffar nya människor, alltså att jag inte är blyg. Älskar min egen humor HAHA. Jag tycker om att jag har så underbara människor att umgås med!

Du kanske har skrivit varför, men varför heter den "juliau" med U när du heter Nilsson? nej jag har nog inte skrivit det någonstans, men det var ett enkelt namn som var lätt att komma ihåg. Det betyder inget speciellt tyckte att det lät härligt också!

Tycker du själv att du är snygg? haha, nej verkligen inte

Kan du beskriva mig med 1 ord? (inte retard): bäst (det vet du)

Vad är det bästa du vet? När jag känner mig lycklig och alla andra också är det.

Vad är det värsta du vet? Finns många saker, men falska människor klarar jag inte av. Va dig själv så löser sig allt

Hade du helst velat bli insmörjd i lök och lipa eller sprungit naken genom vbg med två lökringar runt Ögonen? motivera ditt svar tack! HAHA, det första alternativet tror jag nog

Vad har du för framtidsplaner? Jadu, först och främst ska jag gå ur gymnasiet och känna mig nöjd. Sen får jag se vart livet tar mig haha

Taggar vi sommaren???!?!??!? OHJAAAA!!!!!!

Är du nöjd över hur du ser ut? nej, hade ju varit sjukt lätt om man kunde ändra sig själv som en simgubbe HAH som i The sims3 ni vet

Tränar du någonting? Jajemän, gymnastik och gym

Hur sminkar du dig? mascara, ögonbrynspenna och puder. ibland kajal

Tycker du om disneychannel? jafan, det äger. Kan alla intro sånger och allt ju

Bh storlek? varför kommer alltid denna frågan med? vem fan bryr sig?


Bryr du dig mkt om din vikt? Ja, det gör nog alla tror jag. Mer eller mindre

Hur lång är du? Jag är 1.58 ungefär, ganska kort med andra ord hähä

Vilken skostorlek har du? 37

Har du ngt husdjur? nej, min pappa är allergisk

Vem är din förebild? Människor som har bra mål i livet eller gör något för andra, eller någon som jag ser upp till väldigt mycket som jag skulle vilja vara som.

Vem är din favoritartist/grupp? Många! Klarar dock inte av BWO, Carola och Jill Johnson

Vad vill du jobba med när du blir äldre? Det kommer ju ändras massa gånger innan jag vet säkert, men skulle vilja bli säljare av något slag.

Är du noga med att tvätta bort sminket? ja

Har du varit kär i någon. fast inte visat det pga rykten? nej, tycker jag om den personen så är det så. Då får jag väl fråga han om det är sant eller inte bara?

Favorit outfit? svarta jeans ( har typ alltid det, vet inte varför), och en enkel tröja eller blus.

Favorit låt? Det varierar, men just nu lyssnar jag mycket på ”starship"

Vem vet mest om dig? Lova

Hur många besökare har du om dagen? Bloggen är ju ganska ny, men just nu ligger det mellan 50-80 beror på hur mycket jag uppdaterar osv.

Chips/godis? chips, lätt

Din data/din mobil? Klarar mig inte utan något egentligen

Familj/vänner? Älskar båda lika mycket, men det är ju olika sorts kärlek på det sättet. Inte så att jag skulle dra ut och festa eller hänga med min familj  i stan på samma sätt som jag gör med mina polare. Helt olika sortes kärlek, omöjligt att välja

Alvedon/ipren? är inte det typ samma sak?

Vitt/rosa? Vitt på kläder, men gillar rosa är snyggt det med

Blont hår/ brunt hår? På mig själv så gillar jag mest brunt. Hade blond hårfärg förr så jag har nog tröttnat på det. men sjukt snyggt på sommaren, till en brun bränna ju! Men kan ibland sakna mitt ljusa hår lite också

Vad hade du gjort om jag kom hem till dig pisseblöt i regnet och knacka på? och så är jag inte hemma :PppPPpPp

Vad e det pinsammaste du gjort på fyllan? tar du förgivet att jag dricker nu?

Vad e det pinsammaste du någonsin sagt till en person? Tro mig, jag är jävligt klantig när det gäller sånt. Brukar klara av att göra bort mig varje dag ungefär, ganska rejält.

Har du brutit mot lagen någongång? ja

Vad är ditt favorit barndomsminne? Alla resor tillsammans med familjen och andra familjer. Gotland, Öland och mysiga små utflykter. Även första dagarna i skolan, kommer ihåg hur mycket jag längtade efter att få börja i skolan. Har massa fina minnen och jag skulle kunna räkna upp hur många som helst!

Hur skulle dina vänner beskriva dig? oj, det var svårt. Men kanske en glad tjej som älskar att snacka väldigt mycket haha, nyfiken.

Vilka lekar lekte du när du var liten? massa! king, hopprep, land och rike, häst HAHA, tripp trapp trull, och massa annat!  

Vilket var ditt första jobb? Haha ärligt talat så har jag aldrig jobbat, eller ja små jobb, men inte något större jobb som jag har tjänat mer än tusen spänn på.

På en skala ifrån 1 till 10, hur lycklig känner du dig nu? hum, 6 kanske

Vad är det dummaste du gjort? Svikit folk som står mig nära

Var i världen skulle du helst vilja resa? Har alltid velat åka till Hawaii! Verkar vara riktigt coolt att ha varit där, men troligtvis så åker vi dit med familjen snart!

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Jag hade ju såklart satt undan pengar som jag kunde använda senare i livet, sen hade jag köpt det som behövs på en riktig shoppingrunda i New York eller något! Sen hade jag ju gett pengar till min familj också, en miljon är ganska mycket ändå!

Om du var ett djur, vilket skulle du vara och varför? En katt kanske, alltid någon som vill gosa och klappa en typ. Eller fågel så jag kan flyga vart fan jag vill.

Hur var ditt första intryck av mig? Riktigt go tjej detdär asså, tänkte jaghaha. Vi har samma humor, du är fin, snäll. En som jag har riktigt roligt med! Bästa du!

Vad tror du händer efter att man dör? Det är väldigt svårt att veta, men jag tror iaf att man får träffa alla som en gång levde. Att man får en till chans att göra saker som man inte hann med eller inte gjorde i sitt förra liv. Eller så är det bara som att sova. Du märker ingenting alls.

Vad har du alltid velat försöka göra? Flyga, HAHA, hade ju varit jätte roligt att kunna flyga. Och sen har jag vid flera tillfällen velat kunna läsa människors tankar, hade ju varit både bra och dåligt, man kanske hade fått höra något som man inte ville också.  För det är ju så att man har ju inte ont av något som man inte vet.

Vilken är din favorit tv-kanal? MTV, tv3 (går många bra program där även fast jag knappt tittar på tv så mycket längre).

summer

vill ha sommar nu. tagga sommarlov 2012, ska fan bli bäst



wild one

Håller på med en ny design, får se när den är klar!  Har varit trött hela dagen idag efter NO provet i skolan som gick helt okej. Våran lärare hade fått för sig att det skulle vara bra med ett prov till efter det nationella. YEY.
taggar valborg också, kommer bli skönt med helg. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla film och ta det lugnt. Vi hörs!

chill


Kom hem från skolan nyss, jävla Sverige asså det regnar ju jätte mycket.. Lova är här också, skräll haha. Ska plugga ikväll också, taggar NO prov i morgon. Vi hörs

photo booth

Är hemma från skolan idag, mådde inte så bra och så går jag som en gammal kärring, har skadat ryggen. Kan knappt sitta ner utan att det gör onti ryggen. Inte nog med det, utan det tar även en halvtimme att ta sig upp och ner också.
Men jag har kollat film nu, och ska snart äta mat. Så hoppas jag på att jag mår bättre i morgon!
frågestunden avslutas snart, klicka HÄR för att komma till frågestunden.

Princess

Sitter och fikar med fellan just nu! Drar på träning sen, Mira hänger på och tränar idag också! Göttttt


träning!

kom nyss hem från en go träning med laget! ska duscha och käkanu, sen får jag se vad jag hittar på. Skriver mera sen.
Glöm inte frågestunden, ställ frågor i detta inlägget om du vill! var anonym om du känner för det.
kyss

Överby

Är på överby med mamma! Har hittat massa fint:)
Får se vad som händer ikväll, ska träffa lova iaf!


FRÅGESTUND!

Eftersom att bloggen är ganska ny så tänkte jag att jag kör igång med en frågestund så ni kan lära känna mig bättre! haha. Era frågor kommer inte synas förrän frågestunden är avslutad, ni får kommentra med frågor i vilket inlägg ni vill. Ni får gärna vara anonyma om ni vill det också! Fråga på nu!

torsdaag

Hade nationelltprov i Engelska idag, det var lättare än vad jag trodde faktiskt.
Har kollat lite avsnitt av en serie nu och funderar på att dra ut en sväng! Ser ut att bli en bra helg också.

vill va brun och ha sommar nuu

Chill dag

Kort dag i skolan idag, slutade halv två och drog direkt hem då! Lova hängde med också. Chillade till tusen!
Nu ska jag kolla BB och sen sova. Godnatt!


Mobilblogg

Det snöade idag? Det haglade idag? Det regnade idag? Är det inte vår nu? Det är dagar som denna som jag vill tillbaka till Thailand eller ha sommar. Blir ju fan depp av att bara kolla ut..
Va arg när jag kom hem också, fattar inte hur vissa människor tänker asså!
Drömmer mig just nu bort till Thailand haha. Ni får ha en bra kväll!
Btw så kom jag in på det gymnasium som jag har sökt, känns riktigt skönt!


hos Lova

Första dagen i skolan efter lovet.. ville helst ligga kvar och sova hela dagen när jag vaknade idag. Taggar sommarlov redan nu bara för det! 57 dagar kvar bara ju ;)
Nu sitter jag hemma hos Lova och chillar, gjorde smoothie och grejer! Ska kolla lite serier nu och ta det lugnt. vi hörs!

bilderna från helgen med mina tjejor!


här är några bilder från helgen hemma hos mira!

Jajemän

Tävlingen igår gick väl helt okej! Ingen medlaj men vi är nöjda ändå! Direkt efter tävlingen så hämtade pappa upp mig och så åkte vi hem till familjen Andersson och åt mat och tog det lugnt! Idag är det uppvisning med laget, kommer bli riktigt roligt:) hoppas ni har har en bra dag! Puss


taggar tävling nu!

Jätte härliga dagar med mina fina tjejer! Ska ladda upp bilderna på bloggen sen. Igår kväll stack jag, Lova, Mira och Malin ut och chillade, Sebbe va med en liten stund också!, träffa Jocke och hans polare! grymt!
Nu taggar jag gymnastik tävling! puss

torsdag

Vaknade för ett tag sedan med lova bredvid mig, hon sover fortfarande så ska väcka henne nu hähä. Ikväll ska alla brudar träffas hemma hos Mira och sova där inatt, kommer bli as nice!

börjar blogga igen!

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, det var ju så längesen jag hade en blogg ;)
Men iaf så har det varit en kulig och random kväll, haha. Sover hos Lova inatt! vi hörs